Activiteiten betrokken therapeuten LEEF!

Klik op de link om naar de betreffende activiteit te gaan.

Life Coaching, hypnotherapie en stemexpressie

Natuurgeneeskundige coaching bij depressie

Workshop Handmassage met etherische oliën

Reikiworkshop

 


 

Life Coaching, hypnotherapie en stemexpressie

Mijn naam is Sigrid van Drunen, initiatiefnemer en begeleider van Leef! 
Als lifecoach begeleid ik ruim 10 jaar mensen met diverse problematieken waaronder, angsten, depressiviteit en burn-out. 
Dmv. opstellingenwerk, hypnotherapie en stemexpressie (in groepsverband en individuele sessies) help ik volwassenen en jongeren weer opnieuw kennis te maken met hun eigen kracht en authenticiteit.

Maakt u gerust kennis met mij via Skype: happymetherapie of telefonisch 06-48132402
Mijn praktijk is gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel 

www.happy-me.nl 

 

 

Natuurgeneeskundige coaching bij depressie


Hallo allemaal, mijn naam is Judith van Beers, ik woon in Drenthe en werk door het hele land.
Naast dat ik ervaringsdeskundige ben mbt een depressie, is het trainen en begeleiden van mensen met een depressie, mijn specialisatie als natuurgeneeskundig coach. Ik ben trainer bij LEEF! en ik begeleid nu ruim 15 jaar volwassenen en kinderen en help hen weer terug in hun kracht te komen. Dat gaat samen met individuele begeleiding, mineralen en het vrijmaken van de eigen kracht. Mocht u kennis met mij willen maken, belt u dan gerust naar 06 246 17 952.

Hartelijke groet,

Judith van Beers
Stroomversneller

 

WORKSHOP HANDMASSAGE met etherische oliën


In de maanden november, december en januari kun je meedoen aan een workshop handmassage met etherische oliën. Handmassage kent vele voordelen: het vermindert stress, zorgt voor een goede doorbloeding en is een mooie vorm om contact te maken. Het is een eenvoudige manier om lichaam en geest te ontspannen.

Je maakt ook kennis met etherische oliën. Een etherische olie is een natuurlijk product en kan veel voor je betekenen. Je gaat ook praktisch bezig en maakt zelf een massageolie of handcrème. Heerlijk om mee naar huis te nemen.

Wil jij een handmassage leren geven (en ontvangen)? Speciaal voor jullie geef ik deze workshop op zaterdagmiddag in een kleine groep zodat er aandacht is voor iedereen.
Wanneer: zaterdag 25 november, 16 december of 13 januari Tijd: 14.00 - 16.30 uur
Waar: Beauty Studio Kreas, van Harenstraat 52, St. Annaparochie Kosten: 17,50 (incl hapje/drankje, massageolie of handcrème en presentje)
Opgave: info@gchv.nl


Over de aanbieder:

Mijn naam is Harminke Vellinga, ik werk als gewichts- en voedingsconsulente. Daarbij richt ik me op tieners en vrouwen met hormonale klachten. Ik geef voedings- en leefstijl advies (ook met toepassing van supplementen en etherische oliën).

Zelf had ik jarenlang erg veel last van PMS en daardoor heb ik ook geworsteld met depressieve gevoelens. Gelukkig heb ik hulp gezocht en door het veranderen van mijn eet- en leefpatroon ben ik erg opgeknapt. Ik vind het fijn om (jonge) vrouwen te begeleiden zodat zij weer lekker in hun vel komen te zitten. Tevens geef ik diverse soorten massages voor balans en ontspanning.

Een tijdje geleden kwam ik via Facebook het project "LEEF" tegen en voelde meteen dat ik hieraan mee wilde werken. Het is een geweldig mooi project en daarom draag ik graag een steentje bij door het aanbieden van een heerlijke workshop: Handmassage met etherische oliën.

Reikiworkshop


In december (2017) en januari (2018) organiseert Reiki Marina Eleveld in Rotterdam een workshop voor jongeren met depressieve gevoelens, samen met een ouder.

Het geven en ontvangen van reiki energie brengt een zeer diepe ontspanning teweeg waardoor lichaam en geest weer in balans kunnen komen.

De workshop is zowel in- als ontspannend en bestaat uit reiki-tecnieken, meditaties, elkaar reiki geven en een heerlijke uitgebreide biologische lunch. Duur van de workshop is 2 dagen, deze kun je zelf samen stellen. De kosten zijn speciaal voor deze actie gereduceerd van 350 naar 300 euro.

Lees meer over Reiki en de Reiki workshop op mijn website.

http://reikimarinaeleveld.nl/

http://reikimarinaeleveld.nl/cursus.htm


vorige pagina

 Facebookgroepen

 

Algemeen:

BOV NL - besloten groep voor alle leden

 

BOV - zakenpagina

 

BOV Netwerk - reclamepaginaFB pagina’s alleen voor BOV Pioniers:

Pioniers BOV - alleen voor pioniers

Ik ben BOV pionier, jij ook? - potentiële pioniers