Inspiratiedag BOV Groningen: New Inspiration @the Old Factory

Wat zal ik schrijven? dacht ik, toen Sigrid mij vroeg of ik voor de nieuwsbrief een stukje wilde schrijven over de Inspiratiedag van BOV Groningen. Hoeveel werk het was? Hoeveel tijd het heeft gekost? Hoe we het hebben georganiseerd? Dat het soms tegenzat? Daar kan ik van alles over vertellen. Maar nee, dacht ik. Ik wil je vooral laten voelen en ervaren hoe prachtig het was. En inspirerend. Ga je mee?

 

 

 

Het is 11 november, een herfstachtige dag en ik neem je mee naar Bunne, een heel klein plaatsje in Drenthe, naar een oude melkfabriek. Het is even zoeken waar de voordeur is. Gelukkig hangt er een bordje met welkom en daar kunnen we naar binnen. Een mooi oud gebouw met van binnen een stoere industriële look.

 

In het Inspiratiecafé zie je de mensen zitten aan de tafeltjes en voel je gelijk de fijne sfeer die er hangt. Op de tafels liggen schijven van boomstammen, oranje pompoenen en waxinelichtjes in gekleurde glaasjes.

 

 Inspiratiedag Bewust Ondernemende Vrouwen Groningen

 

Bij de keukenhoek lever je je entreekaart in en krijg je een gratis kop koffie of thee. De hapjes op de etagères zien er prachtig uit en zijn gemaakt van heerlijke ingrediënten: rode bieten–chocolade, courgette-kaneel en wortel-walnoot.

 

Weet je even niet waar je over zal gaan praten? De kaartjes op de tafel kunnen je helpen: Waar ga jij van stralen? Waar droom je van? Wat geeft jouw leven kleur?

 

Workshops 

 

Als de gong gaat is het tijd voor een nieuwe workshopronde. De zestien ondernemers bieden je in verschillende rondes workshops en lezingen. Allemaal op het gebied van gezondheid, beweging, kleur, creativiteit, uiterlijk en innerlijk. De pijlen wijzen waar je naar toe kunt gaan.

Tussendoor kun je ook nog een gratis profielfoto laten maken, genieten van een heerlijke massage of kiezen voor een mini-business-boost-sessie.

 

Tussen twaalf en twee kun je genieten van een heerlijke lunch. Deze wordt verzorgd door een lokale organisatie, die als missie heeft ‘Samen de wereld eerlijker en mooier maken’. Zij serveren twee verschillende soepen met brood en smeersels. En tijdens een kookdemonstratie maken ze de heerlijkste veganistische vingerfoodhapjes, waarvan je de recepten kunt krijgen als je dat aangeeft.

Het mooie is dat een deel van de opbrengst van het eten rechtstreeks naar een goed doel gaat. Namelijk naar één van de projecten die zij steunen ergens op de wereld.

Zo kun je met een goed gevulde maag ’s middags opnieuw deelnemen aan de workshoprondes.

Om half vier gaat voor de laatste keer de gong en is het tijd om naar huis te gaan. Na een dag, waarop je even helemaal stil mocht staan bij jezelf en je geïnspireerd en met nieuwe energie verder kan!

 

Mooie ontmoetingen

Als iedereen weg is kijken we als organisatie met een warm gevoel terug op een prachtige dag. Een dag waarop er ruimte was voor mooie ontmoetingen, nieuwe contacten zijn gelegd en bijzondere samenwerkingen zijn ontstaan. Een dag zoals we hadden gehoopt. Mooier nog. Voor herhaling vatbaar. Dat weten we zeker!

November 2018: New Inspiration@the old factory 2!

 

Loes van der Hoek

BOV Groningen

 

PS: Wil je meer weten over bijvoorbeeld de organisatie van deze dag of andere zaken? Je kunt altijd contact opnemen. Ik weet zeker dat ook in jouw regio het mogelijk is om zo’n inspirerende dag te organiseren.

 

Inspiratiedag Bewust Ondernemende Vrouwen Groningen

 

Inspiratiedag Bewust Ondernemende Vrouwen Groningen 


vorige pagina

 Facebookgroepen

 

Algemeen:

BOV NL - besloten groep voor alle leden

 

BOV - zakenpagina

 

BOV Netwerk - reclamepaginaFB pagina’s alleen voor BOV Pioniers:

Pioniers BOV - alleen voor pioniers

Ik ben BOV pionier, jij ook? - potentiële pioniers