Bewust Ondernemende Vrouwendag 8 APRIL


Bewust Ondernemende Vrouwendag op 8 april is dé dag waarop jij je als ondernemer laat zien!

Gedurende het hele jaar organiseert Bewust Ondernemende Vrouwen (BOV) iedere maand netwerkbijeenkomsten. Zo is er in Nederland binnen anderhalf jaar tijd een uitgebreid netwerk ontstaan van Bewust Ondernemende Vrouwen. De netwerkbijeenkomsten van BOV onderscheiden zich doordat we iedere maand, op hetzelfde moment, met éénzelfde opdracht, op diverse plekken in Nederland met gelijkgestemde vrouwen bij elkaar komen.

 

Workshops, presentaties en netwerken

Tijdens deze Bewust Ondernemende Vrouwendag kun je meerdere workshops (buiten en binnen) volgen, (mini) sessies ontvangen, presentaties bijwonen en natuurlijk heel veel netwerken bijvoorbeeld in het netwerkcafé, op de dansvloer of tijdens een buitenactiviteit in de prachtige omgeving. De workshops en lezingen staan in het teken van Bewustzijn, Ondernemen, Vrouwzijn en Netwerken.

 

We hadden een fantastische dag met een zeer uitgebreid programma. De dag vond plaats in Soesterberg, in de heerlijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

 

 

 

 

 


Programma

 

Workshops, presentaties en netwerken

Tijdens deze Bewust Ondernemende Vrouwendag kon je meerdere workshops (buiten en binnen) volgen, (mini) sessies ontvangen, presentaties bijwonen en natuurlijk heel veel netwerken bijvoorbeeld in het netwerkcafé, op de dansvloer of tijdens een buitenactiviteit in de prachtige omgeving. De workshops en lezingen staan in het teken van Bewustzijn, Ondernemen, Vrouwzijn en Netwerken.

 

Ondernemen

 

Meer klanten door het geven van waardevolle trainingen of workshops

Irma Meijer-Buelens - Boeiende Workshops

Wil jij ook zo graag jouw waardevolle kennis delen, zodat je zoveel mogelijk mensen kunt helpen? Wil je dit doen door trainingen of workshops aan te bieden? Kom dan naar deze workshop! Ik leer je hoe je door het delen van waardevolle informatie meer klanten krijgt, zonder dat je hoeft te verkopen.

Van Twijfel naar Daadkrachtig Ondernemerschap

Ivonne van Dis

Wil je inzicht krijgen waarom je twijfelt, uitstelt en daardoor stagneert in je ondernemerschap? De informatie en handvatten die je in de workshop VAN TWIJFEL NAAR DAADKRACHTIG ONDERNEMERSCHAP aangereikt krijgt biedt jou de mogelijkheid zelf het WAAROM te ontdekken en toe te passen zodat jij Energiek en Daadkrachtig kunt gaan Ondernemen.

Ondernemen met meer zelfvertrouwen

Wendy Koning - Power in You

Laat je niet langer tegenhouden om te gaan voor wat je diep van binnen het allerliefste wilt met je bedrijf. Leer omgaan met je onzekerheden in het ondernemen. En met de uitdagingen die je soms tegenkomt. Leer hoe je zelf de regie neemt over je gedachten, je gevoelens en de dingen die je doet. Zodat je alles kunt gaan bereiken wat je wilt. En op de manier zoals jij dat wilt. Simpelweg door de juiste Mindset te creëren. Zodat je met voldoende zelfvertrouwen de dingen gaat doen die nodig zijn om zoveel mogelijk uit jouw prachtige bedrijf te halen.

Mini Masterclass High End ondernemen

Meriam Slijkerman

Ben jij ambitieus als ondernemer? Wil jij doorbreken met je bedrijf? Wil jij ECHT ondernemen vanuit vrijheid en autonomie? Laat je inspireren in de mini Masterclass High End ondernemen. Hier leer je: - Het geheim van High End ondernemen. - Hoe je In 7 stappen 100.000 euro per jaar verdient . - Hoe je hoge prijzen vraagt en - wat klanten nodig hebben om JA te zeggen.

Communication in a Nutshell - Easy Peasy Copywriting & Social Media

Nadine van Lierop - The Orange Typewriter

Effectieve teksten schrijven voor je bedrijf en weten hoe social media in te zetten? Makkelijker dan je denkt! Je hoeft alleen maar de juiste magische spreuk te kennen en weten hoe die te gebruiken! Kom naar Easy Peasy Copywriting & Social Media en leer hoe je jouw passie en kennis niet alleen onder woorden brengt, maar ook op die manier dat mensen je berichten willen lezen, je bedrijf willen kennen, je product willen kopen.

Gastvrij in Business

Jeanet Heinen - Lively Lives / Petra Rijk - de Imagoinspirator

In deze workshop stip je jouw imago aan en versterk je dit vanuit jouw authentieke kracht. Je wordt ervan bewust van dat iedereen anders geconditioneerd is en op basis van eigen waarden en conditionering keuzes maakt. Je kijkt naar de eigenschappen van jouw ideale relatie/klant/cliënt. Daarnaast krijg je tips hoe je een gastvrije connectie kunt maken tussen jouzelf en die relatie/klant/cliënt zodat deze duurzaam is en wederkerig.

Authentic Branding: Ontdek wat uniek is aan jou en trek meer volgers en klanten aan!

Brenda Serrée - Branding Diva

Authentic branding is de manier waarop je als ondernemer zichtbaar maakt wie je bent, wat je doet en waar jouw bedrijf voor staat. Brenda Serrée van Branding Diva helpt bewuste ondernemers om hun online zichtbaarheid te vergroten en hun presentatie te professionaliseren. Met haar branding advies en ontwerp gaan zij naar hun next level zodat zij nieuwe klanten aantrekken, meer volgers krijgen en succesvol online zichtbaar worden. Laat zien wie je bent en inspireer anderen!

Grip op je Knip

Petrine van Olst - Credifit

In de workshop ‘Grip op je knip’ leer ik hoe je grip houdt op je geld. Na het volgen van de workshop weet je hoe je inzicht kunt krijgen in de geldstromen binnen je onderneming. Je weet hierdoor op tijd of je wel of niet aan je verplichtingen kunt voldoen en je eventueel nog kunt bijsturen. Dit geeft rust en ruimte waardoor je je als ondernemer volledig op je business kunt focussen!

Workshop Creëer Constant Contacten & Cliënten

Ditta van Vark-Beun - Coach Krijgt Klanten

In deze praktische workshop ontdek je 'hoe' de kracht van aandacht de basis is voor het creëren van continuïteit in contacten en cliënten. Ditta geeft je haar magische zin, waardoor je jouw contacten laat voelen dat je wat voor ze kan betekenen. Bovendien willen ze vervolgens hierover graag met je in gesprek gaan. Na deze workshop ga je met jouw lijstje namen en het geleerde aan de slag om contacten te creëren.

Vlogworkshop voor je bedrijf

Laura Elsman - Fabulous Business TV

Tijdens de vlogworkshop maak je kennis met video voor je bedrijf. Business Video Coach Laura Elsman geeft je tips over hoe jij video kunt inzetten en hoe je je video's beter opneemt en edit met je mobiel.

Mind your Business

Judith Kaart - Own Your Success

‘Every day you play an inner game.’ We staan er niet bij stil, maar voor 80% bepaalt je manier van denken jouw resultaat. Zeker als ondernemer is je resultaat heel belangrijk, toch? In deze workshop leer je welke mindset jou succesvol maakt en welke niet en de 6 stappen naar een daadkrachtige, succesvolle, blije ondernemer.

Bewustzijn

 

Kijk eens anders naar jezelf - ga in gesprek met je innerlijke familie

Nicole Klip - Klip en Klaar Coaching

Een verfrissende en heldere kijk op jezelf, dat levert elk gesprek met jouw innerlijke familie je op. Maak kennis met deze praktische manier om jezelf te ontwikkelen en ontdek wat jouw innerlijke man, vrouw, jongetje en meisje jou te vertellen hebben.

Zentennis

Beatrijs van der Pas

Door ZenTennis - zelfs al in deze korte BOV-workshop - kom je gemakkelijk UIT (de identificatie met) het denken en IN het Nu. Dat wil zeggen dat je via ZenTennis makkelijk in open zintuiglijke waarneming komt. Lichaam & geest ontspannen, meer Nu, meer plezier & beter spel.

Wie Ben Jij? Wegwijs met paarden

Brunette Zwang - Zwang Coaching

Dit “spel” bestaat uit 35 prachtige paardenfoto’s en daar bijbehorende levensverhalen van deze paarden. Als paardencoach heb ik deze paardenverhalen en bijbehorende kaarten ontwikkeld en zijn ze een geweldig hulpmiddel om op een spontane, speelse manier inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheid, emoties en functioneren. Op deze manier ontstaan mooie, open gesprekken die inspiratie, verbinding en nog veel meer kunnen opleveren.

Groeps Ademreis workshop

Francis van de Wiel - Ademreis

Ken je dat gevoel, als je voluit HOERA roept. Die ademteug van levensvreugde, die diep en bruisend door al je cellen stroomt? Dat is wat een ademreis jou brengt. Het leven tot in elke cel, het schoonspoelen van oude blokkades die die levensenergie tegenhouden. Op plekken die warmte en liefdevolle aandacht kunnen gebruiken zodat jij je weer thuis voelt en je wijze lijf weer kunt horen.

Ont-dek waardoor je vastloopt en hoe je een burn-out en andere mentale onbalans blijvend kan herstellen

Elly Voskuilen - Welzijnspraktijk Aandacht

In 10 stappen blijvend herstel bij burn-out en andere mentale onbalans. Ont-dek waardoor je vastloopt en hoe je een burn-out en andere mentale onbalans blijvend kan herstellen. In deze workshop leer je hoe je grip krijgt op jezelf. Je leert waar jouw onbalans vandaan komt en hoe je deze kunt omzetten in eigen kracht.

Stembevrijding

Avelien Jansen - De Levensgenieter

In deze speelse workshop gebruik ik de stem als instrument om je te laten ervaren hoe bevrijdend het is om expressie te geven aan wie jij bent. Om jezelf te laten horen en zien in zowel je kracht als je kwetsbaarheid. Dit geeft ruimte, vrijheid en plezier. Velen zijn naderhand positief verrast over hun eigen stem en geluid en hun zelfvertrouwen is toegenomen. Ervaring met zingen is niet nodig.

Je adem als ingang naar meer bewustzijn en te leven vanuit je volle potentie

Marion Geelen Landeo- Ruggesteun voor Ondernemers

Als ondernemende vrouw komt er veel op je af. Soms zó veel dat je gestresst raakt en je lichaam zich (chronisch) gaat aanspannen. Jouw lichaam is misschien wel het meest wonderbaarlijke wat bestaat en waar je heel zuinig op mag zijn! Daarom is ontspannen zo belangrijk. Je lichaam en je adem kunnen jou daarbij helpen. In deze workshop zal ik vertellen over de ontdekkingen van de laatste tijd en ga je zelf ervaren wat aandacht, aanraken en meditatie voor je kunnen betekenen. Zodat jij een tool in handen hebt dat je ieder moment kan raadplegen.

Demonstratie Touch of Matrix, niet voor watjes!

Jolanda Heredia - Energyfound / Susan Wind - NewEnergy2You

Hoe zou het zijn als je lijf de regie neemt over je klachten? Jolanda Heredia en Susan Wind staan voor je klaar om jou een baanbrekende belevenis te verzorgen. Een ervaring waarbij je enorm verbaasd zult zijn over wat je te zien krijgt! Om je leven positief te veranderen heb je je bewustzijn nodig om onbewuste gewoontes te veranderen. Ben jij je bewust van alles wat je doet? En ben jij bewust hoe vol jouw 'harde schijf' zit? En welke klachten je daardoor hebt?

Vrouwzijn

Rite van de Baarmoeder

Mariska Zandbergen - Praktijk Ayla

De rite van de baarmoeder gaat over alle pijn en angsten die we daarin bewaren, generaties lang. Deze angsten bewaren we in onze baarmoeder en geven we ook weer door. Door deze healing bevrijd je jezelf van deze pijn en angsten. waardoor je nog meer jezelf kunt zijn, want de baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren, de baarmoeder is een plek voor creatie en geboorte van leven. Dit is een cadeau aan jezelf, het bevrijdt je van alle angsten en pijnen van jezelf en van je ouders.

Interactieve Lezing

Bewustzijn

 

Gebruik de maankracht om je bedrijf gericht te sturen

Lisette-Anne Volker - Lisette-Anne

Lisette-Anne vertelt tijdens deze lezing over wat de maan ook voor jou kan betekenen. Zowel op persoonlijk vlak als op bedrijfsmatig vlak. Wanneer je weet hoe de maankracht werkt, kun je deze specifiek inzetten om jouw bedrijf gericht te sturen. Stop met je afvragen waarom jouw acties de ene keer wel en de andere keer niet werken. Volg de natuurlijke cyclus van de maan en merk het verschil in je bedrijf.

Maak kennis met MILS- Meer Inzicht in Leerstrategieën

Marjolein van Bodegom - Bureau van Bodegom

Woorden, beelden, stappen, luisteren, bewegen, samen: weet jij hoe je leert en wat weet je over de leervoorkeuren van je kind of leerlingen? Iedereen is slim op z’n eigen manier. Door te weten wat jouw beste manier van leren is, kun je makkelijker leren. Met de MILS, Meervoudige Intelligentie LeerStrategieën, krijg je inzage in wat de beste manier is voor jou om informatie te verwerken en te onthouden. Als je dit weet kun je je best werkende leerstrategieën vormgeven: Je kunt makkelijker en sneller leren, met meer plezier! Cognitief psycholoog Drs. Marjolein van Bodegom laat je in een interactieve sessie kennis maken met de MILS, leerstrategieën en leerhulpmiddelen. Ze geeft je nieuwe inzichten en tips mee. Kortom een sessie waar je veel van opsteekt!

Water, de sleutel voor je fysieke, mentale, emotionele en spirituele ontwikkeling

Claudia Jansen - Groeien in Bewust Zijn

Water staat aan de basis van al het leven. Wij zijn waterwezens. Ons lichaam bestaat voor het grootste deel uit water. Onze hersenen zelfs voor 90%! Wetenschap heeft aangetoond dat water een informatiedrager is. In de lezing uitleg over wat dat precies betekent en welk effect dit heeft op de werking van je lichaam. Zowel fysiek als mentaal/ emotioneel. Daarnaast is water ook diep verbonden met je bewustzijn, je onbewuste en je oorspronkelijke zielsmissie. Dat sluit aan bij wat jij in dit leven wil bereiken. Zowel op persoonlijk vlak als professioneel. Je volledige potentie aanspreken en ontwikkelen en je kwaliteiten uitdragen. We staan stil bij het belang van drinken van water. Daarbij hebben we ook aandacht voor wat je zelf met (kraan)water kunt doen voor verhoging van je eigen vitaliteit, frequentie en bewustzijn van je lichaam. Ook andere vormen van water "techniek" worden belicht. Tot slot kijken we ook hoe wij op onze beurt, weer verbonden zijn met de waterkringloop van de aarde, die ook voor het grootste deel uit water bestaat.

Bewust beter worden

Lieke Calis - Licht op je ziel

Deze lezing brengt je vele inzichten die je praktisch in het leven kan gebruiken. Omdat de diepe oorzaak van ziekten vaak komt door hoe we over het leven en onszelf denken, horen daar bepaalde emoties bij die we consequent wegstoppen. Ik ga vertellen hoe je daar op een gezonde manier mee om kan gaan wat leidt tot een vitaler en vrijer leven.

Gezonder en energieker leven zonder dieet

Claudia Vesters

Claudia Vesters uit Den Bosch is Voedings- en Leefstijlcoach. Het thema van haar workshop is 'Gezonder en energieker leven, zonder dieet. Claudia heeft als missie om ondernemende vrouwen te helpen om zich gezonder en energieker te eten met gewoon eten. Tijdens de lezing deelt Claudia makkelijk toepasbare tips zodat vrouwen zich fitter voelen, bruisen van de energie die ze nodig hebben om van hun werk/bedrijf een succes te maken. En thuis 'alle ballen' in de lucht kunnen houden. Het is een combinatie van lekker èn voldoende eten en de juiste mindset.

Avatar® introductie

Marion van den Eijnden - Avatar Master

Wil je een goede balans tussen werk en privé, inspanning en ontspanning, gevoel en verstand, persoonlijke en bedrijfsbelangen.... Dan is Avatar iets voor jou. Een van de doelen van Avatar is het mobiliseren van je volledige creatieve vermogen door je creatieve kracht en kwaliteiten vrij te maken. Algemeen maakt Avatar mensen meer bewust en vergroot de hoeveelheid compassie en samenwerking op de planeet. Met deze training doe je een investering die blijft groeien: in je leven, je werk, je gezin en je relaties. Meer dan 250.000 mensen uit 70 verschillende landen hebben de Avatar Training met succes gevolgd. Kom naar de introductie of onze stand.

Vrouwzijn

De Overgang als Transformatiefase

Marieke Gels - Vitale Vrouwen

De overgang is een transformatiefase; die soms lijkt op een achtbaan, dan weer op een stilstaande poel, diepe dalen en hoge bergen. Deze transformatiefase maken alle vrouwen door, vaak ook onbewust. Voor vrouwen die bewust deze fase doorleven is het opruimen, oogsten en opnieuw zaaien. Het is een natuurlijk proces wat tijd en aandacht vraagt en daar ontbreekt het vaak aan in onze drukke bezigheden."

Het GEHEIM van VROUW zijn!

Winnifred Opheij - Create and See / Linda de Vries - Veeeerkracht *

Wij geven een interactieve lezing waarin je gaat ontdekken: Wat jou als vrouw stopt om je leven voor ALTIJD te veranderen. De 3 dingen die coaches je vertellen, die ervoor zorgen dat je vast komt te zitten, VAST blijft zitten en zo zoekende bent. De ECHTE reden waarom jij de balans niet kan vinden. Vind DE manier om met een gerust HART verder de gaan met de rest van je leven.

Borstgezondheid en thermografie als borstonderzoek

Francine van Broekhoven - de Groene Zuster

Wacht niet tot je 50 jaar bent met na te denken over hoe je je borsten gezond gata houden. Mammografie is nooit preventief en zal je ook geen inzichten geven. Kom dus luisteren, want als alle vrouwen toegang hebben tot kennis hebben én een preventieve onderzoeksmethode, pas dan zal het cijfer van borstkanker weer dalen.

Ondernemen

 

Wat heb ik als ondernemer nu eigenlijk ECHT te vertellen?

Ry Eykelhof - Storyflow Works/h4>

Stel dat je een keer niets mag zeggen over je product of dienst, wat vertel je dan? Wat heb jij als ondernemer nu eigenlijk ECHT te vertellen? Je onderneming bestaat uit zoveel meer dan alleen producten en diensten. En juist dit is jouw unieke en onderscheidende waarde waarmee jij het verschil maakt. Maak kennis met de 6 V's van storytelling en ontdek wat dit voor jou kan betekenen. En wie weet ga jij naar huis met een ticket voor een persoonlijke Storyflow Brainstormsessie t.w.v. 125 euro.

Hoe creëer je een positieve mindset en hoe laat je de wet van aantrekkingskracht voor je werken?

Bianca Simons - Mindset voor Succes

Als je zelf je geluk en je succes wilt bepalen en als je alles wilt weten over hoe je een positieve mindset kunt ontwikkelen die zowel voor jou als je bedrijf heel waardevol kan zijn. En als je nu eindelijk eens wilt leren hoe de wet van aantrekkingskracht precies werkt dan is mijn lezing the place to be! Ik leer je hoe je meteen heel krachtige resultaten neer kunt zetten door een positieve mindset.

Spreek & inspireer! Zoals alleen JIJ dat kan

Jacqueline Hulleman - Spreken zonder stress

Om te delen wat je te delen hebt is het noodzakelijk om van je te laten zien en horen. Het geven van presentaties (zowel online als 'in het echt') kan een hele fijne en sympathieke manier van marketing zijn. Ontdek wat voor presentaties je kunnen helpen nieuwe klanten aan te trekken, helemaal op jouw manier en zonder 'verkoperig' of pushy te hoeven zijn. Ontdek hoe je plekken vindt om te spreken en ga naar huis met de eerste aanzet van jouw eigen presentatie-plan.

Bloggen Met én Zonder Tekst. Omdat niet iedereen van schrijven en/of lezen houdt.

Yolanda Burger - Succesvol Bloggen

Bloggen is een van de makkelijkste en goedkoopste manieren om online zicht-én vindbaar te zijn als ondernemer. Maar wat vertel je en hoe vertel je het? Belangrijkste is om precies datgene te maken waar jouw ideale klant behoefte aan heeft. Hoe weet je wat dat is? Bestaat een blog alleen uit tekst? Welnee! Bloggen kan van alles zijn. Zoveel mensen zoveel smaken. Waarom jezelf beperken en alleen tekst gebruiken? In deze lezing krijg je antwoord op alle bovengenoemde vragen. Laat je inspireren hoe bloggen ook anders kan.

Meer Vitaliteit, Inspiratie, Balans & Flow met Feng Shui.

Elene van Ast - Good4balance & Britta van Arman - Living Chi

Hoe bepaal je wat de beste sector is in jouw woning voor het inrichten van jouw kantoor aan huis? Het is heel belangrijk dat je een werkplek creëert die voor jou werkt, je energie geeft en waar je in een constante positieve flow zit zodat je alles uit jezelf kunt halen en succesvol kunt zijn! En wat kun je doen om vitaal te blijven maar ook om er vitaal uit te blijven zien?

BOV Plein / Minisessies / Stands

 

Ondernemen

Speedcoaching Maak jouw Marketing Magisch, zodat Klanten Krijgen Moeiteloos wordt

Ditta van Vark-Beun - Coach krijgt klanten

In tien minuten speedcoach gesprek ga je zien waar jouw magie te vinden is. Met deze magie is het een kleine stap om jouw marketing magisch te maken. Welke stappen er voor nodig zijn om je magie in je marketing te verweven en wat specifiek voor jou nodig is, dat brengen we samen in kaart.

Bewustzijn

 

Helderheid door gesprek

Isabelle Peper - Thinkspirator

Vastgelopen, zakelijk of privé? Dilemma? Onrust? Weten wat je wilt? Schuif aan en in een kort gesprek reik ik je precies aan wat je nodig hebt om weer dóór te kunnen. Deze minisessie levert je o.a. rust, richting en zelfvertrouwen, inspiratie, energie en eigen wijsheid, kortom, een cadeau aan jezelf! Je gaat in ieder geval niet met lege handen naar huis. Kom naar 't Orakel van Almere, weet wat je wilt.

Balansscan voor een optimale gezondheid

Mariëlle Renckens - Loslatencoach

Ervaar meer balans in gezondheid en emotie door een balansscan van je hand af te laten nemen. Kom los van je ballast en geef je gezondheid een boost. Een balansscan zorgt dat je systeem goed in beeld komt. Door alle omstandigheden waar we dagelijks mee te maken krijgen kunnen de vele drempels voor ons gehele systeem een belasting zijn. Met de balansscan kunnen we de verschillende omstandigheden beter in beeld krijgen en gericht actie op inzetten.

Boeken over Avatar

Maria Wijnmaalen - Bizzy4u

Op de BOVdag verkoopt Maria Wijnmaalen boeken van Harry Palmer. Harry Palmer is de ontwikkelaar van de Avatar training en schrijft boeken over bewustzijn.

Vrouwzijn

 

Krachtig in Kleur

Miranda Gaasterland - Kleur jouw zijn

Voel, zie en ervaar hoe de taal van kleur jou zichtbaar krachtig laat zijn in je ware essentie en dit zichtbaar kan laten zien aan de mensen om je heen. Je ware essentie, zijn zichtbaar ( lichaam) en onzichtbaar (talenten, kwaliteiten en waarden) zijn in kleur te vertalen. Door jezelf te omarmen met jouw ware 'kleur identiteit' ervaar je jouw Blauwdruk voor succes en een waardevol leven.

Schoonheid door Reiki

Marina Eleveld - Reiki Marina Eleveld

Geniet van een heerlijke reikibehandeling bij Marina. Zij helpt je om de schoonheid van binnenuit te vergroten.

Naturel Body Coaching

Monique-Cécile Roelandt en Anja Adriaansen

Tijdens de Bewust Ondernemende Vrouwendag kun je bij Natural Body Coaching terecht voor een handmassage met heerlijke etherische oliën en om te laten ervaren wat een passende make-up met je als vrouw doet.

Inspiratie

Embrace of Love - Heartwarming T-shirts

Anouke Kluiters - Embrace of Love

Wil je, ook zonder een heel verhaal te vertellen, laten zien waar je voor staat? Vind je het belangrijk dat je logo zichtbaar is op de kleding die jij graag draagt? Of vind je dat ecologisch textiel past bij jouw levensstijl en liefde voor je vak? Daar kan ik je bij helpen. Ik bied tijdens deze dag ecologische T-shirts in sprekende kleuren met hartverwarmende prints. En daarnaast ben ik in het bezit van print apparatuur waarmee ik jouw logo of leus op textiel kan zetten, net wat past bij jouw onderneming. Ik geloof in maatwerk en overleg graag samen met jou wat er mogelijk is om jouw bedrijf zichtbaar te maken.

Vilting Fingers

Nathalie Roelofsen - Vilting Fingers en Hemelwieg

Laat je inspireren door een viltworkshop bij Vilting Fingers. Er is veel keus, zoals notitieboekje maken, zijden shawl vilten, Hoed en /of kraag, Vilterij [dit is een schilderij van wol]. Naast het Atelier is ook een Hemelwieg een mooie ontwikkeling van Vilting Fingers. Dit is een afscheidswiegje voor prematuur en levenloos geboren kindjes en hun ouders. Enkele Hemelwiegjes zijn te zien bij de stand. Voel en bewonder.

Profielfotosessies

Anita Neve - Anita Neve Fotografie

Ben je op zoek naar een profielfoto voor Linkedin, Facebook of Instagram?

Dat kan op de Bewust Ondernemende Vrouwendag! Kom langs bij Anita Neve Fotografie, en ze zet je direct op de foto. Na afloop van de BOV-dag bewerkt ze de foto natuurlijk netjes voor je na. Daarna kan je hem, als je dat wilt, op een afgeschermd gedeelte van Anita's website downloaden en direct gebruiken voor een van je social media profielen. Fotografie is voor Anita Neve een taal; een communicatiemiddel om dat te bereiken waar het eigenlijk om gaat: contact met anderen. Daarbij let ze erg op de ruimte die anderen nodig hebben. Om zich op hun gemak te voelen, om zichzelf te zijn. Zodat van daaruit het wederzijds begrip en respect kan ontstaan om tot inhoudsvolle beelden te komen. Ze heeft een achtergrond als kynologisch gedragstherapeut en weet daardoor hoe ze mens en dier moet benaderen. Het liefst maakt ze poëtische, sfeervolle portretten waarin ze de emotie van de persoon, het kind of het dier vastlegt.

Helpdesk slimme verdienmodellen

Petra Iuliano - Iuliano Intelligent Marketing

Kom naar de Verdienmodel Helpdesk van Petra Iuliano voor input om jouw bedrijf naar de Next Level te krijgen in impact, winstgevendheid en duurzaam krachtig ondernemerschap.

BOV Boekenstand

Boeken geschreven door Bewust Ondernemende Vrouwen

 

 

 


Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten

Amersfoortsestraat 20

3769 AS Soesterberg

Parkeren is gratis
Meerijden met iemand? Vraag het op https://www.facebook.com/bovfestival/

 
 

 


vorige pagina

Facebook