BOV co-werkdag Utrecht


Op vrijdag 8 maart organiseren we voor BOV Vriendinnen een BOV co-werkdag met zzp'ers/start-ups/ondernemers die vaak aanwezig zijn bij Seats2Meet Utrecht.

We gaan sparren- brainstormen- soulstormen over diverse onderwerpen waar behoefte aan is. Dat kan van alles zijn van website, teksten, workshops creeëren, klanten benaderen, social media of andere zaken waar je meer van wilt weten. Het kan zijn dat je met je bedrijf het gevoel hebt “vast” zit en extra inspiratie nodig hebt, of dat je ook graag jouw expertise wilt delen. Meld je dan zeker aan! 

 

N.B. Consumpties zijn voor eigen rekening


10.30u Kennismaking

11.00u-12.30 Start indeling 1e ronde

12.30u break

13.00u-14.30u Start indeling 2e ronde

14.30-15.00u Gezellig afsluiten

 

De bedoeling is om in kleine groepjes te gaan sparren met degene die affiniteit hebben met het te bespreken onderwerp. Er zijn twee rondes. Dus je kan aan meerdere onderwerpen werken of één onderwerp op door verschillende personen laten belichten. De bedoeling is dat je ook daadwerkelijk werkt aan dat wat je voor ogen hebt.

 

Op dit moment zijn er mensen met de volgende expertise: lokale campagnes, vormgeving, digitale marketing, contentcreatie, webdesign, social media marketing, coaching, faciliteren van groepen, innovatie, architectuur 


max. 20 deelnemers


Moreelsepark 65
3511EP  Utrecht
 
Openbaar vervoer: 5 minuten lopen vanaf Utrecht CS

Aanmelden kan door te mailen naar info@bewustondernemendevrouwen o.v.v. BOV co-werkdag Utrecht 

Vermeld wat je zou kunnen bijdragen of welke vraag je hebt. Zo kunnen we al een inschatting maken wat er nodig is en waar de expertise zit.

Dank je wel en tot ziens!


vorige pagina

Facebook