Continu met jeZelf verbonden in het Nu - Ontdek je eigen Sleutel


Ben je ook zo blij? De energie verandert, het is een nieuwe tijd, héérlijk, wat voelt dat goed! Overvloed, liefde, verbondenheid, vrijheid! Alles is mogelijk!

 

Herken je ook de verwarring: ‘Wat past mij nou het beste om hiermee om te gaan? Zoveel meningen, zoveel manieren... Hoe stel ik me op? Waar ga ik op af? Wat wel, wat niet? En wanneer?’ Handvaten ontbreken, blijken niet van toepassing en frustratie is je deel.

 

De nieuwe tijd vraagt om vanuit verbondenheid met jezelf én met je omgeving én met de kosmos je plek in te nemen, in voortdurende transformatie. Een onafgebroken ontdekkingsreis die draait om ‘Wie ben ik en wat wil ik?' 'Hoe krijg ik dat voor elkaar?' En ook: 'Nu? En nu? En nu?'.... De sleutel ligt in transformeren en manifesteren vanuit hartsverlangen, in verbondenheid en weten wat je daarvoor nodig hebt. Een continu dynamisch proces: wat zijn Nu de omstandigheden en hoe beïnvloed ik die Nu om mij volledig tot mijn recht te laten komen en Nu zo ook maximaal bij te dragen aan het geheel? Moeiteloos, op elk moment.

 

In deze belevingsworkshop reiken we je de sleutels aan die jou in staat stellen om te leven vanuit hartsverlangen op de manier die precies bij je past. En die je tegelijkertijd in staat stelt je grootste potentieel te leven, voor jou en het grotere geheel. Volledig je plek in te nemen. Duurzame sleutels, want deze hulpbronnen zijn onuitputtelijk en vrijelijk beschikbaar, je kunt er dus altijd kracht en energie uit halen. En zo telkens je Zelf nuanceren, verdiepen, versterken: op elk moment moeiteloos en volledig jezelf zijn en dat wat je nodig hebt naar je toe trekken.


Voor deze belevingsworkshop hebben wij onze krachten gebundeld om je optimaal je plek te laten innemen. Voor ons beiden geldt, dat onze aanpak zich kenmerkt door aandacht, persoonlijke betrokkenheid, werken vanuit verbondenheid en een gerichtheid op de waarde voor het grotere geheel.

 

Isabelle is gespecialiseerd in het je laten verbinden met je ware Zelf, die unieke Zelf te benoemen en handen en voeten te geven. Vanuit deze sterke eigenbeleving heb je de basis om je hartsverlangen te kunnen leven. www.isabellepeper.nl

 

John weet de condities te creëren, die nodig zijn voor transformatie voor jou als individu en ook voor teams en organisaties. Ik help je naar balans en verbinding met (je) heelheid, systemen herkennen en te manifesteren vanuit je Zelf - van binnen naar buiten. www.alchemicleadership.com

 

Wij verbinden graag met je!

 

We zien je graag meedoen met de pilot van deze belevingsworkshop op zondag 27 januari, 14:00 - 18:00 uur op Landgoed Blijendijk, in ‘t Jagershuis, Sint Michielsgestelseweg 22, Vught. Voor deze pilot vragen we een bijdrage in de kosten van €24,70 en input op onze evaluatie. BOV vriendinnen betalen €20. Ter plaatse contant te voldoen.

 

Meld je aan via het facebookevenement: https://www.facebook.com/events/753633921664519/753708878323690/?notif_t=plan_mall_activity¬if_id=1547310130601285 of via een mail aan isa@isabellepeper.nl.

 


vorige pagina

Facebook