Oplaaddagen 2019 start 15 april


Hoe boek jij relaxt successen als éénpitter?

....daarvoor hoef je niet nog harder te werken.

 

Je wilt je goed voelen over jezelf en waar je mee bezig bent. Je wilt je creativiteit kwijt in je bedrijf en het verschil maken voor je klanten. Je vrijheid is je lief en je wilt een fijne balans tussen je werk en privé.

Maar…

 • je to-do lijst is eindeloos …
 • je komt te weinig aan jezelf toe want je bent een gever, doet alles voor een ander en cijfert jezelf vaak weg. Dat kan anders… want de balans is zoek.
 • je bent moe want alles komt op jou neer; als jij het niet doet, doet niemand het.
 • het voelt soms alleen. 

Je hebt andere onderneemsters nodig die begrijpen waar je het over hebt, waar je mee kan afstemmen, die je kunnen stimuleren en motiveren. Die je frustraties begrijpen en blij zijn met je successen.

 

Ons Oplaadprogramma voor onderneemsters geeft je ieder seizoen een dag voor jezelf om:

inspiratie op te doen

uit te wisselen

op te laden

verwend te worden

leuke dingen te doen

tijd voor bezinning en verbinding te nemen

energie op te doen

 

 

Vanuit momenten van er alleen voor staan, is het landelijk netwerk Bewust Ondernemende Vrouwen ontstaan (2016) waarvan Sigrid van Drunen de oprichter is. Haar eigen power en die van anderen leren kennen en gebruiken door gelijkgestemden bij elkaar te brengen. Sigrid werkt sinds 2009 vanuit Happy Me als hypno-psychotherapeut, life coach, professioneel zangeres, NLP master en docent stemexpressie.

 

Marieke Gels is oprichter van Vitale vrouwen (2011). Spreker, trainer, gelukscoach en auteur van het boek ‘De vitale vrouw’ en pionier voor de BOV Bergen op Zoom e.o.

 

“In mijn werk zie ik en ervaar ik steeds weer wat vrouwen onderling voor elkaar kunnen betekenen. Van individuele coaching doe ik steeds meer met groepjes vrouwen. Ook persoonlijk heb ik me de afgelopen jaren aangesloten bij groepen vrouwen waarin we een commitment zijn aangegaan om elkaar voor langere tijd te supporten. Dat geeft een diepgang die ik bij de standaard netwerken niet vind. Ik vind het fijn om tot de kern te komen en niet in oppervlakkigheden te blijven hangen”.

 

We hebben ervaren hoe onze kennis en expertise elkaar aanvullen en hoe we elkaar als onderneemster en als mens kunnen inspireren.

 

Met ons Oplaadprogramma bieden we jou wat we zelf ook graag eerder hadden gehad; want ondernemen is vallen en opstaan en support, betrokkenheid en zorgen dat je energie hoog blijft is super belangrijk.

 

Ons Oplaadprogramma

 • Geeft je ieder seizoen een boost in energie: Verwend worden, leuke dingen doen, tijd voor jezelf
 • Geeft de ruimte voor jouw verhaal: de successen en de frustraties in de context van een veilig groep vrouwen,
 • We trekken een jaar samen op, leren elkaar beter kennen en helpen elkaar relaxter ondernemen, meer in balans.
 • Het programma is gevarieerd en verrassend; we gaan zeker niet alleen maar praten maar ook lekker doen. Er is ruimte voor jouw behoeftes en wat er in de groep leeft.

Wil jij je succesvoller voelen met een goed gevoel over jezelf over waar je mee bezig bent? Wil je inspiratie, uitwisseling van ideeën, je gesteund voelen door andere onderneemsters? Doe dan mee.

 

Ja, ik doe mee!

 

 


PROGRAMMA

Dag 1: Lente: tijd voor focus en in beweging komen    

Uit je hoofd stappen en luisteren naar je intuïtie. Los komen van hypes, aangeleerde wetten en vertrouwde waarheden. Daarmee kom je  en blijf je op je pad. Vanuit die focus komt de juiste vanzelfsprekende actie.

 

Dag 2: Zomer: grenzen verleggen en de balans met je omgeving bewaren

Stel je avontuurlijk op, verleg je grenzen daarmee groei je als mens (als ook je bedrijf) Vindt de balans tussen geven en nemen, ontspannen en inspannen, jezelf en de ander.

 

Dag 3: Herfst: in het oog van de orkaan blijven al stormt het om je heen.

Ga op het podium van je leven staan, doe jouw eigen, unieke ‘ding’, oogst wat je gezaaid hebt en geef jezelf credits hiervoor.

 

Dag 4: de winter: tijd van bezinning en inzichten.  

Ben je op de goede weg? Wat heeft jouw aandacht nodig? Met verschillende werkvormen en de spiegel die anderen voor je kunnen zijn kom je tot inzichten. Lig je op koers of is er bijstelling nodig?

 


 

 

Als je nu aanmeldt voor het OPLAADprogramma 2019 ontvang je twee BONUSSEN.

Ieder seizoen een inspirerende dag met gelijkgestemde vrouwen.

 

Jouw investering is € 599,=

Dit is inclusief consumpties en een gezonde, uitgebreide lunch aangepast aan het seizoen. Natuurlijk kan er rekening gehouden worden met dieetwensen.

N.B. Alle prijzen die genoemd worden zijn incl. btw

 

BOV leden* krijgen korting en betalen slechts € 539,=

Er is plaats voor max. 20 deelneemsters

 


 

BONUS ÉÉN

Als je aan het programma van 4 dagen meedoet krijg je exclusief, 1-op-1 een consult naar jouw keuze.

Je kunt kiezen uit:

 • Cupping: Je kent het wel; vastzittende schouders, een zere plek in je rug, vaak een gevolg van spanning. Met cupping- een massagevorm met ‘cups’ worden verklevingen en diepe spierknopen opgelost doordat de doorbloeding wordt verbeterd zodat blokkades opgeheven kunnen worden.
 • Voedingsadvies: juiste voeding, passend bij jou. Als je vragen hebt op het gebied van voeding dan kun je die stellen in een consult met een natuurgeneeskundig therapeut en orthomoleculair voedingsdeskundige
 • Basis acupunctuurbehandeling: kun je wel wat meer energie gebruiken kies dan voor een acupunctuurbehandeling. Met acupunctuur kunnen blokkades worden opgelost- de energie gaat weer stromen waardoor jij je energieker zult voelen.
 • Een luisterend oor: wil jij je hart luchten bij iemand die heel goed kan luisteren waardoor jij lichter verder kunt, kies dan voor een consult met een expert in body-mind connection.

 

BONUS TWEE

Tijdens het jaarprogramma op afspraak een coachingsgesprek van max. 3 kwartier met Sigrid of Marieke. Jij kunt daar zowel persoonlijke als zakelijke onderwerpen agenderen.

 


 

Ja, ik doe mee!

Jouw Investering Voor Één Dag

Kom je ÉÉN DAG dan is je investering € 169,=

BOV leden* betalen slechts €149,=

 

INVESTEER IN JEZELF WANT JE BENT HET WAARD & het is nodig!

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

*BOV lid: je bent lid of vriendin van het Bewust Ondernemende Vrouwen Netwerk. Klik hier voor meer informatie

 

 

Praktische zaken.

Locatie

Nieuwerkerk aan den IJssel. Gratis parkeren vlak voor de deur.

 

Data

Lente 15 april 2019,

Zomer 5 juli 2019,

Herfst  8 november 2019

Winter 31 januari  2020

 

Kosten

Voor een jaar € 599,= incl BTW. Voor BOV leden is het €539,= incl BTW.

Nog vragen?

Je kunt mailen naar oplaadprogramma@gmail.com of bellen met Marieke Gels 06-27894931

 

Ja, ik doe mee!

 vorige pagina

Facebook