BOV Agenda

zaterdag 5 oktober 2019

Inspiratiewandelingen voor verandering

Doordat je gaat wandelen in de natuur, ontspan je en ga je voelen. Je beseft eigenlijk dat je te veel en te vaak gespannen bent. Vaak zonder dat we het in de gaten hebben zijn we aan het denken en piekeren. Hoe fijn is het dat je kan leren dit niet te hoeven doen. Je zal gaan ervaren wat het is om uit je hoofd te gaan, weer opnieuw leren voelen zodat er rust kan ontstaan zowel fysiek als mentaal.


donderdag 7 november 2019

7 november Inspiratie Netwerkbijeenkomst

Heb je de behoefte om gelijkgestemden offline te ontmoeten? Als je voor het eerst komt, dan kun je vrijblijvend kijken of deze bijeenkomst iets voor je is. Het is geen doorsnee netwerkbijeenkomst, maar een bijeenkomst met verdieping. 

Door het hele land vinden er iedere eerste donderdag van de maand Inspiratie Netwerkbijeenkomsten plaats.

1 DATUM ☆ 1 TIJDSTIP ☆ 1 OPDRACHT


woensdag 20 november 2019

Vurige Vraag bijeenkomst in Almere

De aanwezigen zetten hun kennis en kunde in om de vraagstelster bij te staan in het vinden van een oplossing voor het probleem waarmee deze kampt. Denk aan mastermind / intervisie / sparren waarbij gebruik gemaakt wordt van de wijsheid van de groep. Deze bijeenkomsten zijn in Almere en deelname is €2 p.p.


woensdag 27 november 2019

Mětta en de beoefening

Het einde van het jaar nadert. Hoe kan jij nog meer liefdevolle vriendelijkheid in je zelf oproepen en dit jaar liefdevol afsluiten? Deze mooie avond is een verrijking voor je innerlijke leven. 


donderdag 28 november 2019

7 Tools for Life: co-creëren voor meer energie, meer balans in leven en werk

Dreig je vast te lopen in je werk? Moet het anders maar lukt het niet alleen? Je wilt de balans terug in je leven en/of werk? Leer in dit programma de ‘7 Tools for Life’ waardoor je een bewuste co-creator wordt. Voor meer energie, meer balans. Lichter en leuker leven; onafhankelijk van anderen of de situatie.

Pagina 1


Facebook