BOV Agenda

zondag 2 juni 2019

Shine & Feel Good Event

Tijdens dit event maak je kennis met vrouwen die professioneel mee bezig zijn met heling, creativiteit en alles om je goed in je vel te laten zitten. Stralen, je goed voelen is iets wat we allemaal wel willen. Het komt vanuit je zelf en ook wat er om je heen is, heeft invloed.

Kom bij de Olmenhorst om je te laten inspireren....


donderdag 6 juni 2019

6e Inspiratie Netwerkbijeenkomst

Gelijkgestemde ondernemende vrouwen kom je tegen bij BOV. Als je voor het eerst komt, dan kun je vrijblijvend kijken of deze bijeenkomst iets voor je is. Het is geen doorsnee netwerkbijeenkomst, maar een bijeenkomst met verdieping. 

Door het hele land vinden er iedere eerste donderdag van de maand Inspiratie Netwerkbijeenkomsten plaats.

1 DATUM ☆ 1 TIJDSTIP ☆ 1 OPDRACHT

 


donderdag 13 juni 2019

Vurige Vraag bijeenkomst in Almere

De aanwezigen zetten hun kennis en kunde in om de vraagstelster bij te staan in het vinden van een oplossing voor het probleem waarmee deze kampt. Denk aan mastermind / intervisie / sparren waarbij gebruik gemaakt wordt van de wijsheid van de groep. Deze bijeenkomsten zijn in Almere en deelname is €2 p.p.


vrijdag 14 juni 2019

Adem en Stemwerk voor Managers

Je bent manager van een afdeling of je bent je eigen manager. Je hebt altijd de touwtjes in handen maar nu wil je ook wel eens een andere uitdaging. Wel graag iets waar je niet snel aan denkt. Je bent toe aan nieuwe inzichten en verdieping.


vrijdag 28 juni 2019

Stembevrijding/ademwerk – sharing voor professionals

Vond jij het ook zo'n gave bijeenkomst? Of heb je de vorige bijeenkomst gemist? Kom opnieuw afstemmen met collegae uit het vak.

Pagina 1


Facebook