BOV Agenda

dinsdag 30 april 2019

Moeiteloos extra inkomen voor nu of voor later!

Zou het niet fantastisch zijn als je precies dat kon doen waar je blij van wordt en je je minder (of geen) zorgen hoefde te maken over je inkomen? Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat kan echt! En het is waarschijnlijk simpeler dan je denkt.


donderdag 9 mei 2019

5e Inspiratie Netwerkbijeenkomst

Heb je de behoefte om gelijkgestemden offline te ontmoeten? Als je voor het eerst komt, dan kun je vrijblijvend kijken of deze bijeenkomst iets voor je is. Het is geen doorsnee netwerkbijeenkomst, maar een bijeenkomst met verdieping. 

Door het hele land vinden er iedere eerste donderdag van de maand Inspiratie Netwerkbijeenkomsten plaats.

1 DATUM ☆ 1 TIJDSTIP ☆ 1 OPDRACHT


maandag 13 mei 2019

Co-werkdag Utrecht 13 mei

Na een enorme inspirerende co-werkdag in Utrecht hebben we direct een nieuwe datum gepland. We merken dat het een enorme impact heeft! Dit is een dag waar we met elkaar aandacht besteden aan het proces waar we inzitten, aan de zaken waar je advies bij kan gebruiken of juist jouw expertise wilt delen. 


vrijdag 17 mei 2019

Stembevrijding/ademwerk -sharing voor professionals

Als begeleider van stemexpressie-/stembevrijding- en/of ademworkshops is het niet alleen heel fijn maar ook nodig om zelf af te kunnen stemmen.


donderdag 6 juni 2019

6e Inspiratie Netwerkbijeenkomst

Gelijkgestemde ondernemende vrouwen kom je tegen bij BOV. Als je voor het eerst komt, dan kun je vrijblijvend kijken of deze bijeenkomst iets voor je is. Het is geen doorsnee netwerkbijeenkomst, maar een bijeenkomst met verdieping. 

Door het hele land vinden er iedere eerste donderdag van de maand Inspiratie Netwerkbijeenkomsten plaats.

1 DATUM ☆ 1 TIJDSTIP ☆ 1 OPDRACHT

 

Pagina 1


Facebook