Missie & Visie

Missie:
Bewust Ondernemende Vrouwen Netwerk: wij verbinden en versterken ondernemende vrouwen.

Visie:
Wij geloven in verbinding als kracht voor persoonlijke & professionele groei van vrouwen. Zichtbare, in vrijheid ondernemende vrouwen die ‘voelen, denken en doen’ dragen in uitdagende tijden bij aan een evenwichtige, harmonieuze samenleving.


Wij zijn heel trots dat inmiddels de allereerste Bewust Ondernemende Vrouwendag is gevierd op 8 april 2018!!! Het wordt een dag die we jaarlijks gaan vieren en waarin we alle energie bij elkaar willen brengen van al die vrouwen die zich verbonden voelen met de BOV. Schrijf je in op onze inspriatie&nieuwsbrief »

 

 

 
Ik weet van de BOV via Facebook. Er kwam een bericht langs. Volgens mij van het landelijke en zo kwam ik ook bij BOV Utrecht uit. Ik ben startend ondernemer (voor mijn coaching praktijk) en wil graag andere startende ondernemers ontmoeten voor inspiratie, uitwisseling, verbreden van mijn netwerk.

Ik ben 1 x bij de koffie bijeenkomst geweest. We gingen gelijk concreet aan de slag met elkaar. Ik vond het gezellig, zinvol en inspirerend. Ook heb ik leuke nieuwe contacten opgedaan. Ik heb nu een van de onderneemsters gevraagd om mee te helpen bij mijn programma voor de Week van de Werkstress. Dus het maakt samenwerken laagdrempelig!

Mirjam de Boer