Ontstaan

Sigrid van Drunen, initiatiefneemster en oprichtster van Bewust Ondernemende Vrouwen (BOV)

De BOV is in tijd van een maand ontstaan als gevolg van één facebookberichtje ‘Bewust ondernemende vrouwen (BOV), een netwerk voor bewuste, ondernemende vrouwen. Binnen een half jaar groeide de community naar 4600 leden op FaceBook.
 
Ik ben gestart vanuit een golf van inspiratie. Mijn ervaring met andere netwerken was oppervlakkig. Visitekaartjes stooien en dat was het. Als het iets dieper ging dan werd er een presentatie gehouden en daarna kon je dan netwerken. Ik ging altijd met een leeg gevoel naar huis, terwijl ik juist vervuld wilde zijn.

Ik zag dat er zoveel vrouwen bewust in het leven staan, maar als zelfstandige vooral zelf het wiel uitvinden en weinig samen met andere vrouwen doen.
Toen ik op 8 april 2016 een berichtje plaatste op Facebook over het organiseren van een bewust ondernemende vrouwendag werd ik overspoeld door de vele reacties van allerlei vrouwen uit het hele land die mee wilden doen en helpen. We bewegen met elkaar verder naar iets waarvan wij de uitkomst echt niet kennen en weten dat het enorme impact heeft voor veel bewust ondernemende vrouwen.

 

 

 

 


Sigrid van Drunen