Organisatie

Op diverse plekken in het land zijn er op iedere 1e donderdag van de maand inspiratie netwerkbijeenkomsten. Op die dag komen vrouwen bij elkaar om te netwerken en door te werken aan eenzelfde opdracht dieper met elkaar te verbinden. De maandelijkse opdracht wordt door de werkgroep opdrachten voorbereid.
Dat doen we om de energie van de vrouwen te versterken en focus te houden. Daarin onderscheiden we ons ook van andere vrouwen- netwerkorganisaties.

Tijdens onze netwerkbijeenkomsten streven we ernaar dat geven en nemen in balans is. Door totaal anders bezig te zijn in ons netwerk, zien wij vrouwen vervuld naar huis gaan. Ze zijn geïnspireerd en bouwen er samen aan om zichtbaar te worden. Gunnen en delen is vermenigvuldigen.

Bewust Ondernemende Vrouwendag op 8 april is een dag die we jaarlijks gaan vieren. Daarin brengen we de energie van al die vrouwen die zich verbonden voelen met de BOV bij elkaar.

 

 

 

 
 Bij BOV ontmoet je gelijkge­stemden die tegen dezelfde dingen aanlopen of al aangelopen zijn. Er is een mooie wisselwerking tussen de aanwezigen. We werken aan een thema in een ontspannen prettige sfeer die ons weer een stapje bewuster maakt. Een hele mooie manier om (samen) te groeien.

 

 Bij BOV vind ik een combinatie van zakelijkheid en bewuste verdieping. De bijeenkomsten en de gesprekken helpen mij om mijn praktijk op te zetten vanuit wie ik ben, in plaats vanuit een 'buitenkant-plaatje'. Zo leer ik geaard en bezield ondernemen.
Ik ben nooit bij andere netwerkmeetingen geweest, (althans niet mbt ondernemen) dus kan het niet echt vergelijken. Esther Boas