Weblog

Geven en ontvangen: een voortdurende beweging

Geven en ontvangen: een voortdurende beweging. Onlosmakelijk verbonden.

Sinterklaas is weer in... Lees verder »
door: Marieke Gels op 03-12-2018

Hoe creëer je eenheid in je visuele branding?

Veel ZZP-ers beheren zelf al hun socialmedia-kanalen. Dus zitten ze op Instagram, Facebook en versturen ze daarnaast ook nog regelmatig... Lees verder »
door: Amelieke op 13-10-2018

Zet eerst je winst opzij!

Als bewust ondernemende vrouw zijn we met allerlei zaken bezig. We willen vooral graag anderen helpen. Regelmatig spreek ik vrouwen... Lees verder »
door: Lucienne op 04-08-2018

Waarom Bloggen? 30 goede redenen

Als bewust ondernemende vrouwen willen we elkaar inspireren en versterken. Het blog op onze website biedt daarvoor een uitstekende mogelijkheid.... Lees verder »
door: Julia op 27-06-2018

12 tips om een burnout te voorkomen

Bewust Ondernemende Vrouwen ondernemen met hart en ziel. Dat is onze wens en intentie. Hoofd en hart verbinden. Een prachtig... Lees verder »
door: Elly Voskuilen op 14-03-2018 Bij BOV ontmoet je gelijkge­stemden die tegen dezelfde dingen aanlopen of al aangelopen zijn. Er is een mooie wisselwerking tussen de aanwezigen. We werken aan een thema in een ontspannen prettige sfeer die ons weer een stapje bewuster maakt. Een hele mooie manier om (samen) te groeien.

 

 Bij BOV vind ik een combinatie van zakelijkheid en bewuste verdieping. De bijeenkomsten en de gesprekken helpen mij om mijn praktijk op te zetten vanuit wie ik ben, in plaats vanuit een 'buitenkant-plaatje'. Zo leer ik geaard en bezield ondernemen.
Ik ben nooit bij andere netwerkmeetingen geweest, (althans niet mbt ondernemen) dus kan het niet echt vergelijken. Esther Boas